joi, 17 ianuarie 2013

Alege cel mai bun tapet pentru fiecare mediu


Fie în camera de zi, dormitor, bucatarie sau baie, tapet este un instrument de decorațiuni interioare care oferă un mediu nou și de personalitate la peretii casei tale sau un apartament.
 Picta cel puțin un perete colorat acasă a fost lovit în anii '90. Am plecat complete radiante tonuri de alb, bej și alte interesante pentru a incalzi casele noastre, cu unele accente de culoare și nou zid pictat este tapet.
 Intelege puterea de hârtie
Anii '50, '60 și '70 ai secolului trecut a trăit perioada de glorie a "manie tapet". Din anii '90 a fost reintrodus în tendințele de decorare.
 Versatil si surprinzator, tapetului poate schimba dramatic decorul oricărui spațiu, aer curat, care poate servi ca un punct de plecare și inspirație pentru a finaliza restul de decor de o cameră.
 Facilități
Puteți mări un spațiu mic și să-l mai mult spațiu intim amplu, plus camuflaj mici "accidente" și să dea o notă dramatică sau elegant, amuzant sau copilăresc. Doar alege culorile potrivite si model.
 Jucat și personalizarea
Profitați din plin de toate capacitățile de o imagine de tapetbun. Transforma peretii mai plictisitor, dar pentru a se distra, cred că despre efectul dorit și ce să caute să-l.
 Pentru a crea un decalaj mai mare: regula de bază este de a alege tapet in culori vii, dar știu că, cu un spațiu vertical dungi, de asemenea, vor "creste", deoarece tendința este să urmați dungi, de jos in sus.
 Pentru a crea o diviziune mai intim: alege un tapet care combină culori calde cu motive mici si mai concentrate. Lucrarea poate aplica în continuare plafonul pentru a da iluzia că aceasta este, de fapt, mai mic. Alegerea de culori cum ar fi albastru, verde si violet, cu nuanțe deschise va oferi un mediu calm.
 Pentru un efect dramatic: alegerea culorilor întunecate va da un aer dramatic la orice cameră, un efect care poate fi consolidată cu iluminat direct de picturi sau alte piese decorative de pe pereti înșiși. Sau alegeți un singur comutator de perete și purtați-l cu un standard de impunere.
Pentru a ascunde imperfecțiunile: pentru pereti denivelate, opteaza pentru roluri mai groase și mai grele, mai degrabă decât modele cu dungi sau modele geometrice, care, în plus față de crăpături de stres și alte imperfectiuni, sunt mai susceptibile de a rupe sau desprinde.
 Divizii majore: spatii mari, care susțin modele foarte mari, combinate cu iluminare bună, crearea unui mediu de spectaculos.
 Pentru camere de copii: încercați să alegeți un compromis între modelele de copil și de copil / adolescent, să nu exagerați în curând sau altceva acest lucru poate fi ideal pentru divizia de a aplica tapet pe care se pot picta.
 Flori, fotografii și alte obiecte: dacă de mare, va reduce spațiul vizual și, în cazul în care acestea au fost mici, ei vor extinde.Pentru mai multe detalii legate de tapet, intrati aici .
 Pentru a decide tipul de aer conditionat, se poate combina în funcție de echipamentul de mediu care urmează să fie încălzită. Cel mai important, solicitați consultanță de specialitatepentru aer conditionat, pentru a obține cele mai multe confort este posibilă fără costuri excesive.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu